Loading...
Home2019-03-05T12:41:39+00:00

Over UnicornMedia

Ben jij op zoek naar een nieuwe responsive website, webshop of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij Unicorn Media aan het juiste adres. Wij bedenken en ontwikkelen online concepten voor bedrijven, organisaties en omroepen. Visueel mooie websites die technisch goed in elkaar zitten en ook nog eens leads weten te genereren. De websites die wij ontwikkelen zijn makkelijk in gebruik, maar geweldig in resultaat.

Unicorn Media helpt bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen door websites te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Het functioneel vormgeven van de website vinden wij van groot belang, maar ook het opzetten van een doordacht marketingplan behoort tot de stappen naar online succes. Samen realiseren deze twee aspecten een ultieme conversie. Ook op zoek naar een professionele maar betaalbare website? Zoek niet verder.

Wat we doen?

Meer dan alleen mooie websites

Razendsnel online

Het team van Unicorn Media bestaat uit ontwikkelaars en ontwerpers die zowel in vaste dienst als op freelance-basis voor ons werken. Er wordt dus niet alleen van 9 tot 5 aan uw website gewerkt: ook in de avonduren zijn onze programmeurs hard aan het werk om uw website zo snel mogelijk op te kunnen leveren, zodat u direct aan de slag kunt met waar u goed in bent.

Van 0 naar 100

Unicorn Media zorgt ervoor dat uw website optimaal wordt geprogrammeerd voor een goede opname in de zoekmachines. Ondanks het feit dat de code niet voor iedereen zichtbaar is, is het wel van enorm belang voor zoekmachines zoals Google. Unicorn Media helpt u na het ontwikkelen van de website graag verder met de optimalisatie voor betere leads.

Responsive design

Steeds meer mensen bekijken websites op hun mobiele telefoon of tablet. Het is voor uw bedrijf dus van groot belang dat uw website en diensten ook op kleinere apparaten goed zichtbaar en optimaal in gebruik zijn. De websites die wij bouwen zijn te allen tijde responsive, wat betekent dat hij op alle apparaten perfect bekeken kan worden.

Unicorn Media creëert websites
en laat ze groeien

Wij helpen u ook na het afronden van uw website met het optimaliseren van uw online diensten, zodat uw klanten u altijd blijven vinden

Onze Diensten

Design

Onze professionele ontwerpers bouwen websites die er niet alleen goed uitzien, maar ook gemakkelijk in gebruik zijn, voor u en de klant.

Strategie

Een mooi ontwerp ontwikkelen is geen doel op zich, maar is verweven met een duidelijke strategie. Wij begrijpen hoe websites horen te werken.

Marketing

Onze online marketeers kicken erop de vindbaarheid van een website te verbeteren. Ook uw website nemen zij graag onder handen.

Webshops

Wilt u een product of meerdere producten aanbieden? De webshop-oplossingen van Unicorn Media zijn snel, krachtig en veilig.

Online Beheer

Een krachtig CMS voor eenvoudig beheer maakt het voor u makkelijk uw diensten te gebruiken. Ook wij kunnen u hierbij helpen en bijstaan.

Social Media

Sociale netwerken zijn geweldige marketinginstrumenten. Unicorn Media weet hoe Social Media past binnen een succesvolle strategie.

Wij werkten ONDER ANDERE VOOR…

Interesse? Let us know!

    Uw naam

    Uw e-mail

    Uw bedrijfsnaam

    Onderwerp

    Uw bericht